Assymetrisk Led

LED STORSKJERM

Titusenvis av små lysdioder danner tilsammen sylskarpe bilder. LED-skjermer fra Easy Touch Led Screens as er solide og tåler det harde klimaet i Norge. Våre leverandører er blant verdens største og ledende produsenter.

Det er i dag store pris- og kvalitetsforskjeller på LED storskjermer, spesiellt på selve led diodene. Billige skjermer=høyt strømforbruk og kortere levetid. Kvalitetsforskjellen oppleves gjennom renheten i fargespekteret, oppdateringshastigheten på bildet, lysstyrken, strømforbruk og levetiden. Vi leverer LED-Storskjermer i alle størrelser og formater. Vanlig 16/9 format, kvadratisk, runde, eller som fritthengende gardiner, rundt hjørner, kuber eller som en lang stripe med løpende tekst.

Kvalitet tilpasset bruk
Når en LED Storskjerm monteres er det betraktningsavstanden som avgjør hvilken type skjerm som bør velges.

Er avstanden til skjermen bare noen få meter, vil du trenge en skjerm hvor diodene sitter tett for å oppnå et skarpt bilde.

Ved større avstand til skjermen kan diodene ha mindre tetthet. Hva en skjerm koster er dermed avhengig av hvilken diode tetthet skjermen har.

Det er meget stor kvalitetsforskjell på led diodene fra ulike produsenter, og dermed også store prisforskjeller.

Det er viktig å benytte en leverandør du kan stole på, og som, uten unntak, benytter høy-kvalitets produsenter og produkter.

Easy Touch Led Screens  as har levert LED storskjermer over hele Norge.

Vår referanseliste består av forsikringsselskaper, kjøpesentre, butikker, offentlige prosjekter, messeområder etc

Assymetrisk Led

ASSYMETRISK LED

Led Storskjermer bygges opp i moduler, ofte 250mm*250mm, og ut i fra standardformater kan vi tilpasse skjermene til nesten hvilken som helst fasong.Ved å splitte opp skjermen (som på bildet) oppnår man større oppdagelsesfrekvens fra publikum. Vi programmerer utstyret til å la en video flyte korrekt over den oppdelte led flaten. Led storskjermer prises per m2, og det blir ikke nødvendigvis noe dyrere å gjøre ett avansert design.

Rektangulaer Led - Easy Touch

REKTANGULÆR LED

De aller fleste velger, for enkelthets skyld, ett format i 16:9, enten horisontalt eller i portrett format. Da kan man enkelt benytte standard reklamefilm på skjermen. Led Storskjerm kan også benyttes til å vise live TV.

Sirkulear Led

SIRKULÆR LED

Runde skjermer, men høy oppløsning og stor lysstyrke er ett godt alternativ for eksempel på fasader. Har du en rund logo, vil det jo være naturlig med en rund skjerm. Skjermen kan for eksempel veksle mellom å vise logo og klokke/temperatur.

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Kontakt oss nå for en uforpliktende samtale!

Kontakt oss

Easy Touch Led Screens as holder til i nye og fine lokaler i Holterveien 4.
På vårt showroom kan du til enhver tid teste touch løsninger og se Led Storskjermer.

 

Kontakt oss i dag for en avtale

Address : Holterveien 4B 1448 Drøbak

 

Stian Mail : stian@easy-touch.no
Stian Telefon : 9017-9007